Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Lær at løbe - og undgå begynderfejl

Hvis du vil svømme, er du nødt til at lære teknikken. Men kan det passe, at du bare kan købe et par løbesko og sætte det ene ben foran det andet, hvis du i gang med at løbetræne?

Tallene viser, at det ikke er helt så enkelt at løbe, for mod 80 procent af alle løbere bliver hvert år ramt af løberknæ, skinnebensbetændelse eller andre løbeskader.

Den statistik behøver du at blive en del af - hvis du lærer, hvordan du skal løbe først.

Menneskets krop er en genial konstruktion, som det har taget evolutionen millioner af år at toptune, så den i dag er en sand løbemaskine. Men som de magelige væsner, vi også er blevet, har vi glemt at tage kørekort til løbemaskinen.

De fleste børn og voksne tilbringer mere tid i siddende stilling end i stående - og endnu mindre tid i løb. Resultatet er ikke overraskende, at det er så som så med naturligheden, når vi så endelig forsøger at løbe. Vores geniale bevægeapparat bliver simpelthen ikke brugt optimalt. Og et apparat, der bliver brugt forkert, går i stykker.

Det er heldigvis ikke spor svært at genfinde din naturlige løbeevne. Det kræver bare en god portion tålmodighed, koncentration - og ikke mindst at du træner nogle få simple teknikøvelser, der vil hjælpe dit naturlige bevægemønster tilbage.

Lad LØBLET lære dig at løbe, så du undgår at begå alle de fejl, der giver skader og bremser dig. Så tager du det første skridt på vej mod en løbeglæde, der kan vare hele livet.


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER

Følg os på facebook