Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

God løbeteknik hjælper løber med ledproblemer

Lottes historie er en solstrålehistorie. Og den er et eksempel på, at hvis man bruger sin krop naturligt, vil den reagere naturligt - og i nogle tilfælde starte en proces, der overstiger de mest optimistiske forventninger.

Lotte lider af leddegigt og forfodsnedfald, og hun kunne til sin store frustration ikke længere løbe uden store smerter. 

Jeg tilbød at hjælpe hende. Måske kunne en mere skånsom løbeteknik gøre en forskel?

Læs mere...

Sådan løber du lettere

At løbe let handler om rytme og balance og kun at gøre de nødvendige bevægelser, når du løber. Her er en lille vejledning i hvordan du selv kan tage hul på at forbedre dit løb:

Læs mere...

En god Aarhushistorie

Af Peter Stræde Henriksen
 
Vi elsker at løbe!
Vi elsker at løbe, og vi hader skader. Det er LØBLETs simple filosofi. Som tidligere træner i landets største løbeklub har vi desværre set alt for mange få spoleret deres løbeglæde til trods for dyrt indkøbte sko og forsigtige træningsprogrammer.

Vi var selv ved at lide samme triste skæbne, inden vi fandt ud af, at der manglede et væsentligt element i vores tilgang til løbetræning. Det element var teknik. I dag er vi ikke blot løbetrænere - vi er også Pose Running-instruktører, som med endnu større fornøjelse deler vores erfaring og viden med andre.

Læs mere...

Det er så let at løbe

"Alle kan løbe - du sætter jo bare den ene fod foran den anden," hører jeg ofte. Men når det er så let at løbe, hvorfor så interessere sig for løbeteknik?  Er det ikke nok at vide, om du løber neutralt eller pronerer?

Ifølge den traditionelle opfattelse er alt, hvad du behøver, hvis du vil undgå skader, et par (dyre) stødabsorberende sko. Men virkeligheden er, at sko sjældent skåner for skader. Og så forsøger vi at reparere skaden med nye (dyrere) sko, indlæg, sportstape, Biofreeze og behandlinger hos fysioterapeuter og andet godtfolk. Hvis det ikke ligefrem gør så ondt, at vi er nødt til at holde helt op med at løbe.

Læs mere...


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER