Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

En god Aarhushistorie

Af Peter Stræde Henriksen
 
Vi elsker at løbe!
Vi elsker at løbe, og vi hader skader. Det er LØBLETs simple filosofi. Som tidligere træner i landets største løbeklub har vi desværre set alt for mange få spoleret deres løbeglæde til trods for dyrt indkøbte sko og forsigtige træningsprogrammer.

Vi var selv ved at lide samme triste skæbne, inden vi fandt ud af, at der manglede et væsentligt element i vores tilgang til løbetræning. Det element var teknik. I dag er vi ikke blot løbetrænere - vi er også Pose Running-instruktører, som med endnu større fornøjelse deler vores erfaring og viden med andre.

Fra sofa til landshold
Vi er begge et par halvgamle og halvlangsomme løbere, som kender almindelige motionløberes problemer alt for godt. Men samtidig ved vi også, hvordan de allerbedste løbere løber - og vi ved, hvordan de kan blive endnu bedre.

Uanset om vi træner en ultraløber fra det danske landshold eller en nybegynder, der lige har rejst sig fra sofaen, så har vi værktøjet til at skære alle de overflødige bevægelser bort, som enten bremser eller giver skader, som fx løberknæ eller skinnebensbetændelse. Det værktøj hedder Pose Running.

I stedet for at fokusere på muskelstyrke og iltoptagelse, går Pose Running skridtet videre og forklarer, hvordan løber og omgivelser tilsammen bidrager til bevægelsen. Det sker i et samspil mellem menneskets biomekaniske forudsætninger og de fysiske rammer og love, der omgiver os. Umiddelbart lyder det måske temmelig teknisk, men det virker - også i praksis.

Aha-oplevelser i Århus
Vi holder til i Århus, og det er også primært her, vi afholder vores workshops og tilbyder ene-undervisning til løbere på alle niveauer og i alle slags sko. Oven på hele barfodsboomet har vi selvfølgelig oplevet en forstærket interesse for at lære at løbe naturligt. Ikke mindst fordi mange oplever, at det ikke altid er nok at smide skoene.

Derfor har vi i løbet af vores første par år som certificerede Pose Running-instruktører allerede fået lov til at hjælpe flere hundrede løbere fra det meste af Jylland med at blive bedre, hurtigere og gladere løbere. For nogle har der været tale om store forandringer, for andre har det været tilstrækkeligt med småjusteringer. For de flestes vedkommende har det været en stor aha-oplevelser at udvide træningsfokus fra intensitet og distance til teknik.

Selvgjort er ikke altid velgjort
For tiden eksperimenterer rigtig mange løbere med at skifte den klassiske hællanding ud med en mere skånsom forfodslanding - men i de fleste tilfælde lykkes det kun halvt uden kyndig instruktion. Der er simpelthen en kæmpe forskel på, hvad man tror, man gør - og på hvad man rent faktisk gør. Det afslører en videoanalyse med skræmmende tydelighed.

Det hjælper vi med at få styr på i løbet af et par intensive undervisningstimer med teori om løbeteknik - og masser af øvelser. Det kræver viden, når man skal forstå, hvor opmærksomheden skal rettes hen (fødderne er faktisk det sidste, man skal bekymre sig om). Og når et nyt bevægemønster skal kodes ind på rygmarven, kræver det masser af gentagelser og masser af tålmodighed. Men det er det hele værd i form af færre skader, mere fart og bedre løbeøkonomi!


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER