Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Kursisterne siger

 

Simon H skrev:

 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Kanon instruktion af Peter; det jeg kom fra kurset med, kunne jeg overhovedet ikke have lært mig selv! Jeg kan klart anbefale kurset til komplet uerfarne løbere som jeg!
 
 
René Kramme skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Det var en rigtig behagelig undervisning. Peter var virkelig god til at spotte mine problemer, og god til at give tips til at rette op på dem! Kan varmt anbefales!!
 
 
Lars Larsen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg var ved LØBLET fordi min kone anbefalede det. Jeg er selvlært forfodsløber, men var begyndt at få en øm ankel, så jeg ville lige tjekkes igennem for at se om stilen var god nok. Jeg var ikke løbet helt galt i byen, men jeg blev lige rettet lidt ind :-)
 
 
Winnie Splidsboel Larsen:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Høj på de flade! Det var netop den følelse jeg havde efter eneundervisning hos Peter fra LØBLET. Efter at have løbet i flade sko i et år, havde jeg behov for at vide, om jeg virkelig var på rette vej. Heldigvis var det "kun" finjustering, jeg havde behov for, men det var lige præcis det, der satte hele teknikken på plads. Peter var super god til at vise, hvad jeg skulle fokusere på, og hvilke teknikker jeg skulle anvende i mit løb. Alt i alt en fed oplevelse, som virkelige har givet mig blod på tanden og troen på, at jeg nok skal komme til at løbe igen uden skader.
 
 
Ole Rasmussen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg havde en opfølgningstime, da jeg var begyndt at bemærke lidt problemer med foden. Det viste sig at være en god idé, da min teknik trængte til en justering og dette højest sandsynligt var årsag til mine problemer med foden. Vi kørte nye øvelser og jeg fik rettet teknikken ind igen - ganske problemfrit, men aldrig noget som jeg havde fået gjort uden hjælp. Kan kun anbefale en opfølgningstime, hvis man er lidt i tvivl om teknikken - faktisk uanset hvad. Der vil altid være noget, som kan rettes på plads og for mit vedkommende har det været en god investering.
 
 
Thor Thiim Hansen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭ (4/5)
 
Fin første træning - Jeg kendte i forvejen til Pose running, så søgte mest lidt vejledning og løbe program, som jeg har fået :)
 
 
Peter John Jensen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Super kyndig træning og vejledning af Peter fra LØBLET. Det bliver spændene at træne videre da jeg allerede efter få dage har en super fornemmelse.
 
 
Margrethe Kristensen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg havde en rigtig god oplevelse af LØBLET-enetime med meget kyndig vejledning. Jeg fik i korte øjeblikke fornemmelsen af hvor svævende det føles når løbestilen er i orden. Nu er jeg i gang med at udvide de korte øjeblikke til en vedvarende følelse. Jeg kan varmt anbefale andre løbere at få kigget løbestilen igennem.
 
 
Birte Dittweiler Gerber skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Lad mig starte med konklusionen: Pengene til eneundervisning er godt givet ud! Jeg havde ellers kviet mig ved at skulle købe eneundervisning, dels fordi jeg jo lige havde brugt penge på nye flade sko, og dels fordi jeg havde ret godt styr på fladfodsløb … syntes jeg i hvert fald selv, efter at have googlet nettet for samtlige videoindslag omkring denne løbestil. MEN heldigvis valgte jeg alligevel (for en sikkerhedsskyld) at købe en LØBLET-undervisning – og det er jeg rigtig glad for! Min selvlærte løbestil var (selvfølgelig) ikke korrekt, og Peter guidede mig godt og grundigt igennem hele fladfodsteknikken med konstruktive øvelser og med træningsvejledning til derhjemme. Det føles bare SÅ rigtigt nu! Jeg kan absolut anbefale andre selvlærte fladfodsløbere at få tjekket stilen efter hos en ”professionel”!
 
 
Max Dall Pedersen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Peter Henriksen aka akupeter var et super bekendskab.. Jeg er nystartet løber, der er ingen tvivl om, at denne løbeform vil være rigtig god for mig, jeg buger ikke al den energi for at løbe, som jeg normalt gør, min krop føles ikke nær så brugt, som det normalt føles efter en times løb.. Peter var rigtig god til, at holde det på et plan, hvor jeg kunne være med, god indpisker, med gode redskaber til indlæring, 1/12 time der fløj afsted.. Ingen tivil om, at jeg vil forsøge at bruge det i mit daglige løb... Super oplevelse..
 
 
Erik Lund Kristiansen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Efter 3 måneder på flade fødder og desværre lidt utålmodighed hvilket resulterede i smerter i højre knæ - valgte jeg at tage en opfølgningstime, idet det måtte enten være overbelastning eller teknikken. Heldigvis fik Peter fra LøbLet hurtigt spottet nogle unoder og fik kritisk korrigeret mit hæl-løft. God træning når coachen i klar tale får påpeget fejl og - lige så vigtigt - kommer med forslag til øvelser, der får fokus på at bedre fejlene.
 
 
Stine Grauballe Sheta:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg har endnu kun øvet min nye løbestil i en uge. Men jeg synes allerede, at det er rigtig godt, jeg har blod på tanden og en fornemmelse af, at det bliver helt fantastisk.
Undervisningen med Peter var perfekt - han talte et sprog, som jeg forstod, og var virkelig god til at tilpasse undervisningen, så den passede til både min mand og jeg. Vi fik begge nogle råd med på vejen, som er lette at implementere - selvom de kræver lidt arbejde. Derudover synes jeg, at Peter viste en basal god forståelse for, hvordan man skal bruge sin krop, og jeg fik et par råd med på vejen, som jeg tror, at jeg også bliver glad for efter lange kontordage. Det var altså mere end bare et løbekursus.

Eneste ulempe ved kurset er, at man bliver bidt af det. Så nu nørder vi lidt teknik herhjemme. Og jeg kommer tilbage.

 
 
Ingrid Søndergård skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Book en time hos Peter, hvis du vil videre i teknikken på den flade fod, og der er er fuld valata for pengene. Peter er super pædagogisk og med humor formår han at lære mig noget hver gang.
 
 
Mille Filtenborg Jensen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg har længe døjet med skinnebensbetændelse, og fik af vide at fladfodsløb, som posemand underviser i skulle kunne få bugt med dette og derfor var det oplagt med undervisning i dette. Jeg var meget begejstret for undervisningen, hvor der blev sat fokus på mine behov og forudsætninger - da jeg kom helt uvidende ind til det og derfor havde brug for en grundigere undervisning. Jeg håber at kunne udvikle mit løb, og få løbeglæden tilbage - og dette er jeg sikker på at denne undervisning kan være med til.
 
 
Søren Pind skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Havde læst nogle artikler om pose-running og anskaffet nogle egnede sko men følte et stort behov for at få tjekket, om stilen var i orden. Undervisningen var virkelig godt tilrettelagt, og jeg har fået en række gode øvelser med hjem, så jeg kan arbejde med at tilegne mig stilen.

 

 
Kenneth Kryger Sørensen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Super træning/coaching! Fokus på teknik og tilretning af de små ting, som gør en kæmpe forskel. Kan klart anbefales!

 

 
Milos Fuglsang skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Efter to års mere eller mindre vellykket søgen efter den hellige barfodsteknik, måtte jeg se i øjnene, at det var på tide at opsøge en prof. Det viste sig at være en glimrende ide. Hos Løblet fik jeg kompetent, engageret undervisning. Kald det en religiøs vækkelse, en åbenbaring eller en aha-oplevelse. Uanset hvad føles det ret fantastisk og jeg ser frem til at løbe videre med bedre forståelse i værktøjskassen og en god fornemmelse i stængerne. Tak.

 

 
Aage B. Lihn skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Mødte op hos Peter, Løblet, i Aarhus for tre dage siden.
Det var en særdeles positiv oplevelse, meget imødekommende, smittende entusiasme.
Fik en masse gode praktiske øvelser, virker fint med før og efter filmning. Følger trænings programmet, ser lovende ud. Glæder mig rigtig meget til at få lidt distance på.
Kan varmt anbefale at prøve teknikken, virker ikke til at slide så meget på kroppen. Tag en "pose" lektion, kan vise sig at være en sund investering.

 

 
Philip Møller Kusk skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg har gennem min tid som løber/ultraløber ofte døjet med nogle småskader, og efter et foredrag i Keeprunning med Peter Henriksen fra Løblet, var jeg egentlig ikke så meget i tvivl.. For det første, blev jeg sindssyg meget inspireret af fladfodsløbet og for det andet skulle det have et skud hvis det virkelig kunne passe at det kunne "nedsætte" nogle små-skader.

Nu er det kun et par dage siden jeg var på kursus, men det var helt fantastisk! Peter er utrolig professionel og er sindssyg dygtig til at tage udgangspunkt i ens nuværende niveau, hvilket han i den grad gjorde i den time han arbejdede med mig.Jeg fik lært en masse og fik finpudset nogle ting, som selve videoanalysen virkelig viste efter timen. Samtidig fik jeg nogle øvelser med hjem, som jeg laver på alle mine "rolige"-ture. Både ift. min overkrop, men bestemt ift. mit træk. Noget jeg også fik med, var det her med op- og nedløb, som jeg virkelig skal arbejde med, og fik gode redskaber til!

Så ja... Nu forstår jeg bedre alle dem der skriver; "Jeg har fortrudt jeg ikke tog dette kursus da jeg begyndte at løbe, for det er det hele værd...", og det er det! Jeg kan kun anbefale det! Efter en time med Peter, føler man nærmest ikke man er ude at løbe.. Det er ligeså afslappende som at ligge derhjemme på sofa'en.. Og ja, du hørte rigtigt! Så afslappet bliver du og så meget får du styr på din krop og din løbeteknik.

 

 
Martin Stenberg Mårup Andersen:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

Jeg valgte løblet fordi jeg gerne ville lære pose running. Jeg har haft nogle problemer med mine knæ efter "NORMALT LØB". Nu er de gamle høje løbesko skiftet ud med med rigtige sko. Fed oplevelse med undervisning. Nu træner vi videre her hjemme. Glæder mig til en opfølgning på et senere tidspunkt.

 
 
Emil Bjerglund Pedersen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Efter at have været på workshop hos Claus (November '14) og på et par opfølgningstimer hos Peter fra Løblet (Januar og Juli '15) er jeg gået fra at være en løber plaget af skinnebensbetændelse og knæproblemer, til at have løbet halvmarathon i flade sko uden de store gener på bare et halvt års tid. De har været en kæmpe hjælp i forhold til at få løbestilen banket på plads, og det har været med til at give mig løbeglæden tilbage.

 
Søren Aahus Nielsen skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)
 
Jeg havde den bedst oplevelse med Peter fra Løblet. Han er behagelig, meget faglig og ikke mindst tålmodig :) De godt 1 1/2 time har givet mig en god fornemmelse for teknikkerne i løbet, da jeg kunne lave øvelserne igen og igen, og gav allerede der en ændring i mit løb.

Da jeg bor i Aarhus var det nærmeste valg Peter fra Løblet, som jeg desuden havde fået anbefalet af flere fra nogle barfodssider på Facebook. Jeg vil gerne lære at løbe i flade sko, da jeg hermed håber at slippe for skader fremover (har haft løberknæ af et par omgangen og ondt i lænden).

Jeg skal helt sikkert tilbage og have justeret lidt på teknikken om et par måneder.

 

 
Troels Bendix skrev:
 
Bedømmelse: ✭✭✭✭ (4/5)

Jeg valgte at tage et solokursus hos Løblet fordi jeg gerne vil kunne løbe skadefrit. Jeg har tidligere døjet med achillessenebetændelse og løberknæ.
Kurset var rigtig godt og har givet mig et fint fundament til at arbejde med mit løb. Jeg har kun arbejdet få dage med de øvelser, jeg fik med der fra, men jeg bliver ved at få små kropslige aha-oplevelser, når jeg rammer en bevægelse eller balance lidt mere rigtigt.
Jeg vil helt sikkert booke et opfølgningskursus om et par måneder og jeg vil bestemt også anbefale kurset til andre.
 

Charlotte Hartig Andreasen:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Stop stop stop før du gør mere skade på dig selv!". Det var start-ordene, - og efter at have set før-videoen med mig selv forstod jeg hvorfor. 1½ time senere så alting lettere og bedre ud. Har kun ros at give til Peter fra LøbLet, - som virkelig får løb til at være lettere. Undervisningen var inspirerende, og jeg glemte helt tid og sted (trods mange stirrende blikke fra gaderne i Aarhus). Motivationen for at ændre løbestil var en knæskade et år tidligere, som gjorde at jeg ikke var kommet i gang med at løbe. De gange jeg havde prøvet løb med den traditionelle hællanding havde ikke været en succes. Er stadig i omprogrammeringsfasen, men har en god mavefornemmelse. De gange jeg har været afsted, har været OK for knæet. 

Kan kun anbefale undervisning. Havde forinden min undervisning læst diverse artikler om fladfodsløb, set diverse videoklip - og havde selv forsøgt at udføre det, - men det virkede forkert. Først efter undervisning faldt brikkerne på plads. Vil nu bruge de næste par mdr til at lære teknikken og så ellers få en opfølgnings/tilretningstime hos Peter igen.
Om jeg bliver tilfreds, om jeg får det lært ordentligt og om det virker for mig og mit "kadaver". Det må tiden jo så vise!"Ayoe Raun Kemner skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Helt igennem professionel og motiverende instruktion, som er til mere end meget hjælp. Nu kan jeg løbe "udenom" skinnebensbetændelse - så herligt og i det hele taget løbe med lethed og uden andre skavanker. Jeg ville ønske jeg havde arrangeret denne løbeundervisning for mange år siden. Tak herfra og jeg kan varmt anbefale det til andre der vil passe godt på sig selv :-)"Laila Hinrup skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg trængte til lidt opfriskning efter to år med fladfodsløb. Heldigvis var det kun mindre justeringer, jeg havde brug for, men det gør at jeg ikke får ondt i mine lægmuskler mere, dejligt."Jannie Dam skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg synes, at jeg fik både en teoretisk forståelse for fladfodsløb og en praktisk tilgang. Peter er rosende og meget anerkendende så man føler sig godt tilpas på trods af kikset fortøj! Jeg fik blod på tanden og blev overbevist om at jeg kan kan omprogrammeres til en ny løbestil."Pernille Nygaard skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Supergod og kompetent underviser. Der er mange informationer man skal holde styr på. Men det stille og rolige tempo, samt muligheden for at prøve hver enkelt lille justering af, gør at jeg føler mig meget fortrolig med selv at skulle igang med det lille 6 ugers omstillingsprogram. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne komme i gang med at løbe igen og forhåbentlig komme af med de gamle skader."Nikolaj Lillelund Kildeby skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Min oplevelse med Peter fra LøbLet var overraskende positiv. Overraskende, fordi jeg havde læst så meget positive anmeldelser af ham og havde så høje forventninger at han nærmest kun kunne skuffe. Men det gjorde han langt fra, han fik talt ”det at løbe” helt ned på jorden uden at gøre det til en religion. Vi fik arbejdet med de helt enkle øvelser og hurtigt havde jeg en god fornemmelse af hvordan teknikken skal være. Bevares, der skal stadig arbejdes med den, men udgangspunktet er godt. Kurset har betydet at jeg går meget positivt ind i 2015 og har en ambition om at løbe Coast2Coast 50 km, dog på Bike&Run versionen til juni."

 
Kim Andersen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"For 2-3 år siden var jeg på kursus hos LØBLET. Da jeg er startet optræning til marathon, følte jeg at det var tid til et opfølgningskurus, for at sikre mig at jeg løb som jeg skulle. Jeg syntes dette opfølgeningskursus var rigtig godt, og fik finpudset stilen, så jeg forhåbentlig kan komme igennem marathontræningen uden skader. Kan varmt anbefale andre at tage på et opfølgeningskursus, da man nemt kan tillægge sig selv nogle små uvaner."Marie Kjær Nielsen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg har fået undervisning hos Peter (LØBLET i Århus) og har kun godt at sige! Jeg kunne ikke løbe pga. skinnebensbetændelse og var bange for, at jeg måtte opgive at blive "løber". Jeg var egentlig ret skeptisk da jeg kom, for havde forsøgt nye sko (løbeanalyse og det hele) og hjælp til programlægning af genoptræning (og fulgt det til punkt og prikke), forsøgt tigerbalsam og diverse råd samt kompressionsstrømper, men altsammen uden at det hjalp på mine skinneben - jeg kunne ikke løbe 3 km, det gjorde simpelthen bare for ondt. I desperation for at nå mit mål, bestilte jeg tid hos Peter. Så løb jeg der i strømpesokker og følte mig lidt fjollet. Jeg husker, Peter ikke var bange for at love mig resultater og tilmed at jeg ville nå mit mål. Efter undervisningn blev mit nye løbe-motto: "Lyt til kroppen og lyt til Peter" - og siden er det kun gået fremad med min teknik og mit løb. Jeg nåede mit begyndermål (meget tilfredsstillende) og er nu på vej mod det næste. Jeg har fået en løbestil, der er hensigtsmæssig for min krop, særligt for at undgå skader, jeg kan mærke at den er mere energiøkonomisk og jeg kommer ALDRIG mere til at være afhængig af dyre løbesko og løbeanalyser - bum! Jeg har været til 2 opfølgninger siden, hvor jeg har fået rettet på min teknik og fået nye øvelser. Peter er alletiders underviser, med god opbygning af øvelser, god til at motivere og god til at gøre det simpelt og gøre løb for alle. Jeg kan blive ved med at komme med rosende ord, det kan jeg virkelig - man skal være tålmodig og lave sine øvelser, men det er det hele værd! - Lyt til kroppen og lyt til Peter! Jeg kan og vil med glæde give mine varmeste anbefalinger."Else Marie Lissau skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg mødtes i går med en, som jeg ikke kendte, Peter Henriksen, som var fokuseret, engageret, dygtig, positiv og havde et mål: At jeg give mig de bedste forudsætninger for at træne videre på egen hånd. Det var en meget positiv oplevelse, og selv om det er svært at skifte løbeteknik, har jeg mod på det og glæder mig til træningen. Dejligt at lære noget med kroppen, min daglige læring skal normalt kun i hovedet. Her var der tale om en kombination, fantastisk! 
Nu har jeg igen fået troen på at jeg kan få mange gode løbeoplevelser fremover uden knæproblemer."Peter Kastoft skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg har løbet fladt et par år nu, men syntes der var nogle ting, jeg godt ville have eftertjekket. Derfor tog jeg til Løblet og fik et brush up af stil og nogle gode øvelser at gå videre med. Super effektivt og meget vidende."Ingrid Søndergård skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Status januar 2015: JEG LØBER!! RIGTIGT! PÅ FLAD FOD!! Tak Peter for et detaljeret program og individuelle øvelser, serveret med humor og tålmodighed. Kan varmt anbefales!"Lars Peter Larsen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg havde selv prøvet at lære fladfodsløb fra bogen "Den perfekte løbeteknik", men syntes ikke rigtig det fungerede og jeg savnede noget feedback. Kurset hos Peter fra LØBLET gav nogle helt enkle øvelser, samt en masse feedback og tilretninger undervejs, som gjorde at jeg kom ordentligt i gang. Tak for det!"Jesper Larsen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Var hos Peter fra LØBLET, og det var bestemt alle pengene værd. Peter er meget venlig og har et meget højt fagligt niveau.
Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra."Casper Magnussen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Fagligheden i undervisningen ved løblet var helt i top!
Efter på egenhånd at have tillært mig fladfodsløbets kunst gennem et år, trængte jeg til at få fagkundskaben til, at pudse stilien af og få de dårlige vaner begravet.
LØBLET er effektiv, dedikeret og har en fantastisk du-skal-smile-når-du-løber holdning. Den smittende glæde ved smertefrit løb, er nok det største output af undervisningen."


 
Jarle Eriksen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Det var bestemt en god ide, at få en opfølgningstime hos LØBLET. Der var allerede begyndt at snige sig unoder ind i teknikken, men dem fik Peter heldigvis hurtig rettet op på med diverse øvelser. Det var dejlig igen at mærke hvor nemt det skal føles, når man løber."


 
Karina Rungsted Frederiksen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg valgte at bruge Løblet, da jeg havde haft fornøjelsen en gang før med succes :)
Peter er meget tålmodig og tager tiden til præcis de udfordringer jeg har."
 
 

Lone Krause-Jensen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg har været til en opfølgningstime hos Peter fra LØBLET i Aarhus. Det var rigtigt godt at få stilen tjekket igennem og få sat fokus på et par ting, der kan blive bedre. En del af øvelserne var de samme som ved den første time, men de gav meget mere mening her anden gang - nok fordi jeg har en del km i de flade nu. Det bedste var næsten, at Peter sagde GO for at løbe Marselisløbet i fivefingers. Det var en fest og jeg nød hver en kilometer - specielt de sidste, hvor jeg overhalede en del af dem, der overhalede mig i starten :-)"
 
 

Jens Bruun Christensen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭ (4/5)

"Underviseren virkede meget kompetent og engageret. Kurset var en øjneåbner for mig og har givet mig mod på at arbejde videre med stilen mod det perfekte :-)
Alt i alt en god oplevelse som jeg kun kan anbefale."
 
 

Torben Godsk skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"En kombination af lysten til at løbe let, og at jeg længe har bøvlet med skinnebensbetændelse, skærpede min interesse for at lægge stilen om. Undervisning ved Jesper Notlev var virkelig god og indpirerende, og jeg har siden anskaffet et par flade sutter og taget hul på træningen. Det føles helt rigtig og ubesværet, når jeg løber, men jeg kan efterfølgende mærke i benene, at jeg skal passe på med at øge distancen for hurtigt. Jeg glæder mig til næste tur..."
 
 

Heidi Pedersen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Jeg har modtaget undervisning i pose running af Peter Henriksen (Aarhus, LØBLET) booket via Posemand.dk. Det var meget professionelt og der var ingen spildtid. Vil helt sikkert anbefale det til andre."
 
 

Dion M. Tang skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Efter over 10 år som løber med diverse småskavanker, som blev holdt i skak gennem en blanding af symptombehandling og styrketræning, tænkte jeg, at det var tid til at løse problemet, der forårsagede symptomerne. Det virkede! 
Først et fuldt kursus og herefter en opfølgning og løbestilen er efterhånden ved at være på plads. Det er fedt at kunne løbe på en måde, der føles lettere og samtidig få en fuldbyrdet løbeglæde igen, hvor kilometertyraniet kan gemmes væk i skuffen og blot løbe, hvad man har lyst til."
 
 

Charlotte Dollerup Boel Aagaard skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Peter fra LØBLET havde mig under behandling til brush up på teknikken efter knap to år som pose runner. Peters store faglighed og erfaring indenfor løb generelt og pose running i særdeleshed gjorde, at jeg inden for de første 10 minutter kunne løbe uden den generende ømhed jeg har døjet med i måneder. Det føles som et mirakel - for jeg vidste godt jeg spændte op, når jeg løb - men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved det. Det vidste Peter og jeg kan nu løbe frit med og uden sandaler. Derudover fik jeg svar på en bunke spørgsmål om bl.a. valg af sko, restitution, træningsmængde oma. Jeg er så glad!"
 
 

Patrick Van Kappel skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Super godt, professionel, detaileret, behagelig og med meget læring. Stærk anbefales."
 
 

Nathalie Demuth Fryd:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Super god oplevelse og Peter var en super god coach. God vejledning, der gav mig, hvad der skulle til for at få løbestilen på plads! Har selv prøvet at give mig i kast med pose running - men det er umuligt selv at gøre og eneundervisningen gav mig lige, hvad jeg havde brug for."
 
 

Charlotte Mikkelsen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Efter et besøg på briksen hos Akupunktør Peter Stræde Henriksen pga. en løbeskade, var det næste naturlige skridt at deltage i LØBLETs workshop i Århus. Her 2 uger efter kan jeg mærke at teknikken allerede ligger godt lagret i kroppens erindring: oplever at mit løb er blevet både lettere og hurtigere, selv om jeg ikke løber i helt flade sko. Er blevet mere bevidst om, hvordan jeg løber og dermed undgår skader. Den pædagogiske og enkle undervisning - og ikke mindst den specifikke guidning og personlige tilbagemelding på ens løbestil - gør efter min mening kurset til et must-have for alle løbere!"
 
 

Nanna Vagner Hansen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Efter et halvt år med frygtelig skinnebensbetændelse besluttede jeg mig for at prøve barfodsløb. Efter kort tid forsvandt min skinnebensbetændelse, men for at undgå nye skader, besluttede jeg mig for at få en eneundervisning gennem posemanden. Dette har været en rigtig god oplevelse for mig, da jeg fik ændret min løbestil markant, og dermed føler mig langt bedre rustet til at løbe langt, samt fået god vejledning, så jeg er bedre stillet i forhold til ikke, at pådrage mig selv nye skader. 
Alt i alt en rigtig god oplevelse."
 
 

Anja Nørgaard Vinther Schmidt skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Det var en lettelse da jeg endelig så en solo undervisningsdato i Århus som passede min kalender. LØBLET (posemandens samarbejdspartner i det jyske) var repræsenteret af imødekommende og behagelige Peter, som gav mig en grundig og let forståelig gennemgang af, hvad der skal til for at omlægge løbestilen. De praktiske træningsøvelser var tilpas lavpraktiske og forståelige, sådan at jeg fik en fornemmelse af, at omlægningen er absolut tilgængelig, og afhænger mere af min diciplin, end af avancerede teknikker der skal indlæres. Så nu har jeg masser af mod på projektet. 
At se før og efter undervisningsvideoer af egen løbestil er meget virksomt i forhold til, at få fornemmelse for, hvad det er der præcis skal til, for at 'stilen bliver god'. Jeg vil klart anbefale de løbere jeg kender, at give sig selv sådan en øjen-åbner. Jeg er tilfreds, og forestiller mig at vende tilbage til Peter, når jeg har fået gang i praksis, for at blive fintunet."
 
 

Per Hasager Johansen skrev:

Bedømmelse: ✭✭✭✭✭ (5/5)

"Efter flere anbefalinger fra løbevenner meldte jeg mig til et af jeres kurser. På halvanden time lykkedes det mig markant at ændre løbestil, under kyndig vejledning fra Peter (ikke ham fra L'easy ;-) ) Instruktionen og engagementet var i top og jeg fik en masse brugbare tips med, som forhåbentlig kan få mig stabilt og skadesfri løbende igen. Jeg vil ikke tøve med at anbefale kurset til andre."

Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER