Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Få bedre løbeteknik med videoanalyse

Videoanalyse er en del af LØBLETs kurser og individuelle undervisning. Vi starter med at filme dit løb som det ser ud inden introduktionen til god løbeteknik. Herefter træner vi teknikøvelser, der er målrettet til dit niveau, og filmer dig igen, så vi kan se, hvilke forandringer der er sket, og hvad du skal arbejde videre med.

Optagelserne bruges under forløbet, og sendes efterfølgende til løberen. Vi optager med 120 billeder i sekundet, så vi i slowmotion kan analysere kroppens bevægelser skridt for skridt. Her ses et eksempel på, hvad sådan en video kan vise.

 

Kim var til eneundervisning teori og teknikøvelser. På videoen kan man se, at der er sket en markant forbedring af Kims løb. Der er stadig plads til justeringer, men Kim har fået konkrete råd og øvelser, så han kan arbejde videre med sin teknik derhjemme.

Kims udgangspunkt er en tung stil med landing på hælen foran eget tyngdepunkt. Sådan en landing bremser Kims løb og belaster kroppen. Han er foroverbøjet og svingbenet føres for langt tilbage. Ikke noget at sige til at Kim har døjet med ondt i knæet.

Efter LØBLETs introduktion til en god løbeteknik er Kims løb markant forbedret. Der er kommet et bedre flow, og Kim lander nu i bedre balance på for-/midtfod. Han udnytter i højere grad kroppens elasticitet og den fremdrift, som tyngdekraften giver. Med sig har Kim fået en god forståelse for hvad det vil sige at løbe effektivt, samt en viden, der sætter Kim i stand til at forbedre og implementere en god løbeteknik  på egen hånd.


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER