Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Lær at løbe let med Pose Running

Pose Running er en metode til at lære at løbe naturligt. Man kan kalde Pose Running for barfodsløb med sko på.

Metoden er udviklet af Dr. Nicholas Romanov i starten af 1980'erne. Smerter i knæ og ryg er typiske skader, som Pose Running kan hjælpe dig af med. For ikke at tale om at du samtidig får en forbedret løbeøkonomi og mere fart i benene.

Spar dine kræfter
Når du træner Pose Running laver du kun de bevægelser, der er naturlige for din krop, og som er nødvendige for at skabe den ønskede fremdrift. Alle overflødige bevægelser skæres væk, og kroppen anvendes, som den gennem evolutionen er skabt til at blive brugt.

Derved sparer du energi, og du slipper for at gøre uhensigtsmæssige bevægelser, som giver skader, når de bliver gentaget igen og igen.

Skånsomt for kroppen
Pose Running er skånsomt for kroppen, fordi den udnytter elasticiteten i led, muskler og sener langt mere effektivt end støddæmpning i løbesko. Samtidig bliver du bevidst om anvende tyngdekraften til at skabe fremdrift - i stedet for at spilde en masse kræfter på at overvinde den.

Hvordan får du glæde af Pose Running? Det kræver blot, at du lærer at tænke på løb på en helt ny måde. Løb skal være let, ikke hårdt. Jo lettere, des bedre!

Simpelt og effektivt
Videoanlyse og simple teknikøvelser (som sagtens kan indpasses i din almindelige løbetræning) er med til at omprogrammere din måde at bevæge dig på og øger din kropsbevidsted. Små forandringer, som i det lange løb, vil have stor effekt!

Kontakt os - så kan vi hjælpe dig til at løbe på en mere naturlig og effektiv måde - så din løbeglæde ikke bliver spoleret af skader. Allerede efter en enkelt lektion er du rustet til at begynde et nyt og gladere liv som løber.


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER